TDI cursussen

TDI werd in 1994 opgericht door een aantal zeer ervaren duikinstructeurs met het doel de technische toepassingen in de duiksport voor een groter publiek bereikbaar te maken.

De boeken en artikelen van TDI staan bekend als de beste en meest professionele bronnen. Heel belangrijk: TDI heeft de beste veiligheid statistieken van alle opleidingsinstituten.

Of je nu geïnteresseerd bent in Nitrox, Rebreathers, Trimix of één van de vele andere opleidingen die TDI je kan bieden, je kunt er zeker van zijn dat je deelneemt aan een training die je “het neusje van de zalm” biedt van de duik technologie.

TDI heeft kantoren over de gehele wereld en meer dan 10.000 instructeurs die onze opleidingen geven. TDI is uitgegroeid tot de grootste internationale gespecialiseerde duikorganisatie. De duiksport verandert constant, onze staf kijkt altijd vooruit en streeft ernaar de naam te behouden van vernieuwers van de duikindustrie.

We willen er voor zorgen dat iedere duiker zoveel mogelijk geniet van zijn duiken. Bij TDI zijn we allemaal duikers en willen we onze liefde voor onze sport delen met een zo groot mogelijk publiek.

Wil je meer weten neem dan contact op via het contact formulier (via button Contact).

Scroll naar boven